top of page

Luontohetket ja -retket

Muistatko, miltä tuntuu koskettaa pehmeää sammalta, hengittää aamukasteen raikastamaa ilmaa tai kuunnella tuulen lempeää huminaa hiljaisessa metsässä?

 

Ihmisen luontoyhteys on syvä ja moniulotteinen. Olemme olleet aina riippuvaisia luonnosta ja sen antimista. Luonto on ollut alkukotimme ja edelleen nykypäivänäkin ihminen tarvitsee luontoa niin arkeen kuin hyvinvointinsa tueksi.

 

Luontoyhteyden vahvistaminen voi olla tämän päivän kiireen keskellä oiva keino parantaa omaa hyvinvointia. Luontoyhteys antaa turvallisuuden tunnetta ja voimme kokea olla osa suurempaa kokonaisuutta. 

Ajankohtaista

White Gray Elegant Floral Stationary Paper A4 Document(5)(1) (2).png
Kahvipannu nuotiolla.

Räätälöidyt luontohetket ja -retket

Luontohetket ja -retket tasapainoittavat mieltä ja kehoa yhdistäen luonnon terveysvaikutukset. 

 

Metsäretkiimme voi yhdistää ohjattuja harjoituksia, kuten puuhengitystä, aistikävelyä tai nevalla hiljaisuudesta nautiskelua, villiyrtteihin tutustumista tai vaikkapa virkistävä jalkakylpy kosteassa sammalikossa. Hetki luonnossa voi olla myös rauhoittuminen nuotion ympärille tai rentoutusharjoituksia rummun tahtiin. Erilaiset leikit ja kisat sopii myös moneen menoon.

 

Voimme järjestää retkille maastoruokailun. Mille kuulostaa tikkusämpylät villiyrttihöysteellä tai kahvihetki leipäjuuston ja kuusenkerkkäpuolukkasoseen kanssa?

 

Luontohetket toteutetaan Ylivieskassa Lountokuiskaajan metsämaisemissa. Voimme myös järjestää luontohetket asiakkaan toivomassa maisemassa, kuten esimerkiksi Linnakallion upeissa maastoissa Alavieskassa. 

 

Räätälöimme luontoretket ja -hetket juuri teidän ryhmänne toiveiden mukaisesti.

luontoretket

Työhyvinvointipalvelut

Järjestämme elämyksellisiä työhyvinvointipäiviä yrityksille henkilöstön toiveiden mukaisesti. Suosittuja ohjelmanumeroita ovat olleet muun muassa aistikävely, puuhengitys, rumpurentoutus sammalvuoteella, perehtyminen Suomen luonnon superfoodeihin, villiyrtteihin.

Ohjelmaan voi lisätä halutessaan työhyvinvointia tukevia harjoituksia luonnon helmassa. Voit tilata myös laadukkaan ruuan ja päivän voi päättää rantasaunan lämpimiin löylyihin.

luoonnon_yrtit tutuiksi

Teemaillat

Teemaillat voi koostua ryhmän toiveidenne mukaisesti villiyrttitietoudesta, aistikävelystä ja puuhengityksestä. Rentoutumista koshikellojen ja rummun matkassa.  Teemaillat voi toteuttaa Luontokuiskaajan lähiluonnossa tai asiakkaan toivomassa paikassa. Teemailtoihin voi sisällyttää ruokailun nuotiolla.

”Nuotiolla jutustelu ja ruokailu oli mukavan rentoa,

varsinkin kun sää sattui suosimaan.”

bottom of page