top of page
Meditation
perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää ja ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää tai kipua tuottavaa. Hoito sisältää myös kattavan lihashuollon ja rentoutuksen. 

 

Lue lisää: www.perinteinenjasenkorjaus.fi

”Ajan sun tietä malttamattomana, olen odottanut tätä monta päivää. Avaan hoitolasi oven ja kuulen tutun iloisen tervehdyksen ja saan lämpimän pitkän halauksen. Tätäkin olen odottanut. Näen, että  haluat vilpittömästi kuulla, mitä minulle kuuluu.  Pääsen lämpimälle pöydälle ja lämpimimpiin käsiin. Ne taitavat kädet tuntee ja tutkii virheasennot, kireydet ja myös samalla hoidon aikana mieleni takakireydet. Koko kehon jäsenkorjaus lempeissä, tuntevissa käsissäsi on samalla ihanan tuntuvaa, mutta myös ihanan rentouttavaa. Tunnen kehossa virheasentojen konkreettisesti korjaantuneen ja samalla myös mielen tasapainottuneen. En voi muuta kuin kiittää sydämestäni, että olen löytänyt tien sinun hoitoosi.”

Alli 41v

Brainrelief

Brain relief ja Auvo

Auvo® ja Brain Relief® ovat Suomessa kehitettyjä, rentouttavia kosketushoitomenetelmiä. Hermoston toimintaa tasapainoittavia hoito tarjoaa kuormittuneelle keholle ja mielelle pysäyttävän hetken akuutin tai pitkäaikaisen stressin keskelle sekä tukee kehon omia palautumisen ja parantumisen mekanismeja. Auvo on lyhyempi rentoutushoito, Brain relief on syvä rentouttava vajaan tunnin mittainen hoito.

Lue lisää: www.brainrelief.fi

”Kaisun hoitohetki sai stressaantuneen

toimistoihmisen toivomaan hoidon jatkumista.”

Mirva 53v

Classinen hieronta

Shiatsu

Shiatsu on vanha kiinalaiseen akupainannan perinteeseen perustuva kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka perustuu kehon energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden paineluun. Hoidossa meridiaanien akupisteet käydään läpi muun muassa peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä painellen. Lisäksi hoito sisältää hierontaa, venyttelyjä ja heilutteluja. Hoito tehdään lattialla ohuella patjalla vaatteiden päältä.

”Ihana kokonaisvaltainen kehonhoito, joka rentouttaa oloni päästä varpaisiin. Se on myös hoito, joka sopii minun herkälle keholle. Säännöllinen shiatsussa käynti auttaa mieltäni ja kehoani voimaan hyvin. Kun patjalle köllähtää, huolet ja murheet unohtuvat,  enkä malttaisi nousta ylös hoidon loputtua!”

Johanna 41v

Massage

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa jännittynyttä lihaksistoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa. Hieronta rauhoittaa keskushermostoa ja vaikuttaa siten positiivisesti lieventäen stressiä.

bottom of page