top of page
Hand Massage
jäsenkorjaus koulutus

Perinteinen jäsenkorjaus

Koulutan perinteisiä jäsenkorjaajia tällä hetkellä Ylivieskassa ja Kuopiossa yhdessä kahden muun kouluttajan kanssa. Perinteinen jäsenkorjaus on kolmevuotinen koulutus. Peruskurssi on neliosainen, samoin jatko- ja erikoistumiskurssit. 

 

Kursseilla opetetaan erittäin pehmeä, asiakkaalle miellyttävä ja kivuton hoitomuoto. Hoidossa mobilisoidaan niveliä, parannetaan nivelten, lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta asiakkaan omia liikeratoja hyödyntäen. Hoidon aluksi selvitetään vaivan aiheuttaja sekä lihaskireyksien, kudosten, luuston ja nivelten asentovirheiden aiheuttamat tasapainon muutokset. Hoidolla pehmitetään mahdollista arpikudosta ja vapautetaan hermoradat sekä kudosneste- ja verenkierto pinnetiloista. 

 

Lisätietoja koulutuksesta www.perinteinenjasenkorjaus.fi

”Opettajana sinusta huokuu kokemus ja määrätietoisuus. Innostava ja kannustava, ohjaat tarkasti kädestä pitäen, jos tarve vaatii. Kiitos, että jaat osaamistasi meille!”

Brainrelief

Brain relief ja Auvo

Haluatko oppia Brain Relief -menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai aloittaa jopa aivan uuden uran tämän lempeän kosketushoidon parissa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja: www.brainrelief.fi

brainrelief kaavio

”Olet Kaisu sydämellisimpiä ja avoimimpia ihmisiä, mitä olen elämässäni saanut tavannut. Puitteet täydelliset tällaiseen intensiiviseen viikonloppuun. Kurssi antoi hyvät eväät uuden harjoitteluun, ja nälkä uuden oppimiseen jäi”

Brain Relief kurssilainen

opaspalvelut

Luonto-opaspalvelut

Järjestämme luonto-opaspalveluja muun muassa erityisryhmille, eläkeläisille ja koululaisille. Yhdistelemme retkien sisällöissä luontotietoutta, rentoutumisharjoituksia sekä tehtäviä ja leikkejä toiveiden mukaisesti. Järjestämme palveluitamme pääsääntöisesti Kalajokilaakson alueella, mutta viemme ryhmiä myös kauemmas esimerkiksi
Pyhä-Luoston alueelle.

bottom of page